Locatie, 6e Landelijk Decubitus Congres 2016

De Maaspoort
Oude Markt 30
5911 HH Venlo

 

De Maaspoort Theater & Events
De Maaspoort is de grootste podiumkunstenvoorziening in Noord- en Midden-Limburg. Het huidige gebouw dateert uit 1984. Het complex omvatte vanaf de start een grote zaal met een lijsttoneel met een capaciteit van 764 stoelen, een kleine zaal met een capaciteit van 220 stoelen en een vijftal congresruimten.

De Maaspoort is nauw betrokken bij de organisatie van evenementen. De Maaspoort kreeg per 1 januari 1991 van het bestuur van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties de A-status. Naast de stadsschouwburg in Heerlen was De Maaspoort daarmee het tweede Limburgse A-Theater. In 2000 werd het gebouw technisch gezien gemoderniseerd door verhoging van de toneeltoren van 18,68 meter naar ruim 24 meter en het installeren van de automatisch bedienbare trekkenwand.

 

De voorgevel werd in 2013 aangepast met een glazen voorgevel en is onderdeel geworden van de Maasboulevard en alle bestaande ruimten zijn gerenoveerd. De grote theaterzaal (tegenwoordig Rabobank Venlo zaal) is uitgebreid met 36 stoelen waardoor de totale capaciteit uitkomt op 800 stoelen. Daarnaast is het theater uitgebreid met een nieuwe theaterzaal (Frans Boermans zaal) op de tweede verdieping met een flexibele capaciteit van 350 zitplaatsen op een inschuifbare tribune en balkon of 900 staanplaatsen.

 

Het Landelijk Decubitus Congres 2016 een bijzondere event-locatie

• 3 theaterzalen/4 foyers/4 subzalen/dakterras/2 theaterrestaurants
• Ruimte voor evenementen tot maximaal 3500 personen
• Een top-keuken vol passie en creativiteit
• Een parkeergarage direct naast het theater
• Op loopafstand van het station

De Maaspoort is een toplocatie met een inspirerende theaterambiance waarin het Landelijk Decubitus Congres 2016 een onvergetelijke herinnering zal worden.

 

 

 

 

Ruimte en flexibiliteit
Met drie theaterzalen, vier foyers, vier subzalen, een schitterend dakterras en twee restaurants is het Landelijk Decubitus Congres in De Maaspoort ruim en veelzijdig opgezet. Voor exposanten zijn er ruime, centrale en professionele expositie-mogelijkheden gerealiseerd.

De ruimtes zijn flexibel ingedeeld en aangepast aan het Landelijk Decubitus Congres. Met de allure van een theater en de passie en kennis van een team van professionals, is het Landelijk Decubitus Congres 2016 verzekerd van een bijzondere uitstraling en het WAUW-effect.
 

 

 

Decubitus Nederland
Wij hopen U te mogen begroeten en ontmoeten op het Landelijk Decubitus Congres op 22 & 23 november 2016 in De Maaspoort in Venlo.